Удосконалення управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства - Матвійчук, Євгеній Дмитрович; Matviichuk, Yevhenii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад і розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління фінансовою стійкістю сільськогосподарських підприємств. Предметом дослідження є теоретичні та методичні аспекти процесу управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства. В ході виконання дипломної роботи магістра комплексно досліджено стан управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства, обґрунтовано шляхи удосконалення. Результати рекомендовані до впровадженння в сільськогосподарських підприємствах України. Metoiu roboty ye obgruntuvannia teoretyko-metodychnykh zasad i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskykh pidpryiemstv. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni ta metodychni aspekty protsesu upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva. V khodi vykonannia dyplomnoi roboty mahistra kompleksno doslidzheno stan upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva, obgruntovano shliakhy udoskonalennia. Rezultaty rekomendovani do vprovadzhennnia v silskohospodarskykh pidpryiemstvakh Ukrainy.
Udoskonalennia upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: фінансова стійкість; financial stability; прибутковість; profitability; результати діяльності; results of activity; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise