Теоретичні аспекти удосконалення логістичного управління операційною діяльністю підприємств - Шевченко, Д.; Shevchenko, D. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
На сьогоднішньому етапі розвитку вітчизняних підприємств спостерігається тенденція до ширшого запровадження удосконалень логістичних систем. Сучасні тенденції вимагають застосування нових підходів в комплексній системі керування логістичними процесами. Na sohodnishnomu etapi rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv sposterihaietsia tendentsiia do shyrshoho zaprovadzhennia udoskonalen lohistychnykh system. Suchasni tendentsii vymahaiut zastosuvannia novykh pidkhodiv v kompleksnii systemi keruvannia lohistychnymy protsesamy.
Teoretychni aspekty udoskonalennia lohistychnoho upravlinnia operatsiinoiu diialnistiu pidpryiemstv
Keywords: логістичне управління; lohistychne upravlinnia; операційна діяльність; operatsiina diialnist; удосконалення; udoskonalennia