Підвищення ефективності технологічного процесу приготування комбікормів - Косолап, Станіслав Олексійович; Kosolap, Stanislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою дослідження є підвищення ефективності технологічного процесу приготування комбікормів шляхом удосконалення конструкцій дозуючих пристроїв та обґрунтування їх конструктивно-режимних параметрів.Metoiu doslidzhennia ye pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kombikormiv shliakhom udoskonalennia konstruktsii dozuiuchykh prystroiv ta obgruntuvannia yikh konstruktyvno-rezhymnykh parametriv.
Pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kombikormiv
Keywords: сипкі матеріали; sypki materialy; комбікорм; kombikorm; кормоприготування; kormopryhotuvannia; дозування; dozuvannia; дозатор; dozator; гравітаційні сили; hravitatsiini syly