Відтворювальна здатність овець асканійської тонкорунної породи в приватному підприємстві «Націонал» Дніпровського району Дніпропетровської області - Федорів, Роман Степанович; Fedoriv, Roman Stepanovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою досліджень є аналіз та вивчення господарсько-корисних ознак відтворювальної здатності, росту і розвитку овець асканійської тонкорунної породи в умовах приватного підприємства «Націонал » Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen ye analiz ta vyvchennia hospodarsko-korysnykh oznak vidtvoriuvalnoi zdatnosti, rostu i rozvytku ovets askaniiskoi tonkorunnoi porody v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «Natsional » Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Vidtvoriuvalna zdatnist ovets askaniiskoi tonkorunnoi porody v pryvatnomu pidpryiemstvi «Natsional» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: мита вовна; myta vovna; асканійська тонкорунна порода; askaniiska tonkorunna poroda; вівцематки; vivtsematky; барани-плідники; barany-plidnyky; ярки; yarky; баранчики; baranchyky; відтворювальна здатність; vidtvoriuvalna zdatnist; жива маса; zhyva masa; настриг вовни; nastryh vovny