Облік наявності та руху основних засобів на підприємстві - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubarik, Olga (Льотна академія Національного авіаційного університету, 2021)
Досліджено що основні засоби є частиною постійного виробничого капіталу, який діє у вигляді засобів праці і поступово, протягом багатьох виробничих циклів, переносить свою вартість на вироблений продукт. Проведені дослідження дозволяють зробити висновок, що питання уточнення термінології є спірним і актуальним. It is investigated that fixed assets are part of fixed production capital, which acts in the form of means of labor and gradually, over many production cycles, transfers its value to the product. The conducted researches allow to draw a conclusion that the question of specification of terminology is controversial and actual.
Accounting for the availability and movement of fixed assets at the enterprise
Keywords: облік; accounting; основні засоби; fixed assets; інвентаризація; inventory; контроль; control