Ефективність систем захисту від бур’янів при вирощуванні різних гібридів соняшника в умовах фізична особа -підприємець Гаркуша Любов Миколаївна Криворізького району, Дніпро-петровської області - Гаркуша, Дмитро Юрійович; Harkusha, Dmytro Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт вивчення.Процес формування врожайностінасіння соняшника. Предмет дослідження.Вплив попередників, гібридів соняшника та систем захисту від бур’янів на ріст, розвиток і формування врожайності культури. Obiekt vyvchennia.Protses formuvannia vrozhainostinasinnia soniashnyka. Predmet doslidzhennia.Vplyv poperednykiv, hibrydiv soniashnyka ta system zakhystu vid burianiv na rist, rozvytok i formuvannia vrozhainosti kultury.
Efektyvnist system zakhystu vid burianiv pry vyroshchuvanni riznykh hibrydiv soniashnyka v umovakh fizychna osoba -pidpryiemets Harkusha Liubov Mykolaivna Kryvorizkoho raionu, Dnipro-petrovskoi oblasti
Keywords: гібриди; hibrydy; соняшник; soniashnyk; системи захисту; systemy zakhystu; насіння; nasinnia; гербіцид; herbitsyd