Модель нововведеннь підприємництва для підприємств телекомунікацій - Дробязко, Світлана; Drobyazko, Svіtlana; Григорук, Ірина; Hryhoruk, Iryna; Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna; Волчанська, Людмила; Volchanska, Liudmyla; Сергійчук, Сергій; Sergiychuk, Sergiy (Allied Business Academy, 2019)
Запропоновано модель інноваційної діяльності підприємств інформаційно-комунікаційних технологій, де всі структури повинні бути спрямовані на споживача і діяти у напрямку досягнення найвищого рівня задоволення його потреб. Водночас вирішуються наступні завдання: забезпечення організаційної ефективності використання джерел фінансування інновацій та підвищення конкурентоспроможності підприємства. Обґрунтовано визначення ресурсів інноваційної діяльності підприємства. Це склад її природних, трудових, фінансових, інформаційних, організаційних, залучених, запозичених та інших власних джерел, засобів та можливостей, які вони надають при застосуванні у виробничому процесі та реалізації інноваційної або іншої діяльності. The entrepreneurship innovation model of functioning of the info communication technologies enterprises is offered where all structures should be directed to the consumer and act in the direction of achieving the highest degree of satisfaction of its needs. At the same time, the following tasks are solved: ensuring the organizational effectiveness of applying sources of financing for innovation and enhancing the competitiveness of the enterprise. The resources identification of the enterprise innovation activity is substantiated. It is a composition of its natural, labor, financial, informational, organizational, attracted, borrowed and other own sources, facilities and opportunities they providing when applied in the production process and the implementation of innovative or other activities.
Entrepreneurship Innovation Model for Telecommunications Enterprises
Keywords: інноваційна модель підприємництва; Entrepreneurship Innovation Model; інновації; Innovation; інформаційні комунікаційні технології (ІКТ); Information Communication Technologies (ICT); інтернет-компанії; Internet Companies; мультисервісні послуги; Multiservice; мультимедіа; Multimedia