Порівняння біологічно-господарських властивостей різних гібридів соняшника в умовах фермерського господарства «Людмила» Синельниківського району Дніпропетровської області - Мехедок, Данііл; Mekhedok, Daniil (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета дослідження полягає у вивченні впливу біологічних особливостей ранньостиглих гібридів соняшнику на формування врожайності та якісних показників насіння в умовах господарства «Людмила». Meta doslidzhennia poliahaie u vyvchenni vplyvu biolohichnykh osoblyvostei rannostyhlykh hibrydiv soniashnyku na formuvannia vrozhainosti ta yakisnykh pokaznykiv nasinnia v umovakh hospodarstva «Liudmyla».
Porivniannia biolohichno-hospodarskykh vlastyvostei riznykh hibrydiv soniashnyka v umovakh fermerskoho hospodarstva «Liudmyla» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ФГ «Людмила»; FH «Liudmyla»; соняшник; soniashnyk; гібриди; hibrydy; насіння; nasinnia; ґрунт; grunt