Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів - Антоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Мета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv
Keywords: пшениця; pshenytsia; зерно; zerno; пророщування; proroshchuvannia; ферменти; fermenty; харчові речовини; kharchovi rechovyny; технологія; tekhnolohiia