Фінансове управління необоротними активами підприємства та шляхи його вдосконалення - Ітерман, Ганна Анатоліївна; Iterman, Hanna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методологічних та практичних основ фінансового управління необоротними активами підприємства та пошук шляхів його вдосконалення. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, metodolohichnykh ta praktychnykh osnov finansovoho upravlinnia neoborotnymy aktyvamy pidpryiemstva ta poshuk shliakhiv yoho vdoskonalennia.
Finansove upravlinnia neoborotnymy aktyvamy pidpryiemstva ta shliakhy yoho vdoskonalennia
Keywords: необоротні активи; non-current assets; підприємство; enterprise; управління; management; оцінка; evaluation; ризики; risks; оптимізація; optimization; забезпечення; security