Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва - (:unkn) unknown (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва», яка відбулася у м. Дніпро 4 червня 2021 року. Подано інформацію щодо підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва. Розглянуті питання годівлі сільськогосподарських тварин та технології виробництва кормів і кормових добавок, сучасних проблем селекції, розведення та гігієни тварин, безпеки продуктів харчування та технології виробництва і переробки продукції тваринництва, водних біоресурсів та аквакультури, методології та інноваційних технологій підвищення ефективності виробництва продукції рослинництва, профілактики і лікування захворювань тварин. U zbirnyku opublikovano materialy dopovidei uchasnykiv mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii «Aktualni problemy pidvyshchennia yakosti ta bezpeka vyrobnytstva y pererobky produktsii tvarynnytstva», yaka vidbulasia u m. Dnipro 4 chervnia 2021 roku. Podano informatsiiu shchodo pidvyshchennia yakosti ta bezpeky vyrobnytstva y pererobky produktsii tvarynnytstva. Rozghlianuti pytannia hodivli silskohospodarskykh tvaryn ta tekhnolohii vyrobnytstva kormiv i kormovykh dobavok, suchasnykh problem selektsii, rozvedennia ta hihiieny tvaryn, bezpeky produktiv kharchuvannia ta tekhnolohii vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva, vodnykh bioresursiv ta akvakultury, metodolohii ta innovatsiinykh tekhnolohii pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva produktsii roslynnytstva, profilaktyky i likuvannia zakhvoriuvan tvaryn.
Aktualni problemy pidvyshchennia yakosti ta bezpeka vyrobnytstva y pererobky produktsii tvarynnytstva
Keywords: Україна; Ukraine; переробка продукції тваринництва; processing of livestock products; годівля; feeding; безпечність продукції; safety of products; водні біоресурси; water bioresources; аквакультура; aquaculture; рослинництво; crop; лікування; treatment; конференція; conference; гігієна; hygiene; розведення; rozvedennya; селекція; breeding