Про задачі математичної освіти - Семиренко, Тамара Миколаївна; Semyrenko, Tamara; Буца, Марина Олександрівна; Butsa, Marina (Переяслав-Хмельницький:ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди», 2018)
Розглянуто задачі, цілі та особливості викладання математики в вищій школі. Here were researched the problems, purposes and features of teaching of mathematics in high school.
On the tasks of the mathematics education
Keywords: математика; mathematics; навчання; teaching; мета; goal; студент; student; викладач.; teacher