Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро - Іванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області. Встановлено, що щодня переробляється понад 250 т. молока. ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» випускає свою продукцію під ТМ «Злагода» та ТМ «Любимчик».Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti. Vstanovleno, shcho shchodnia pererobliaietsia ponad 250 t. moloka. PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» vypuskaie svoiu produktsiiu pid TM «Zlahoda» ta TM «Liubymchyk».
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva pasteryzovanoho moloka v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro
Keywords: молоко; moloko; пастеризація; pasteryzatsiia; температура; temperatura; тривалість; tryvalist; пастеризатор; pasteryzator; сепаратор; separator; розрахунок; rozrakhunok; удосконалення; udoskonalennia; молоко пастеризоване; moloko pasteryzovane; ефективність; efektyvnist