Порівняльна продуктивність різних гібридів кукурудзи в умовах фермерського господарства «Альфа» Синельниківського району Дніпропетровської області - Хоменко, Артем Сергійович; Khomenko, Artem Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2023)
Оптимізація технологічних елементів вирощування кукурудзи, зокрема вибір гібридів, що найкраще адаптовані до конкретних умов грунту та клімату регіону. Аналіз включає вивчення впливу різних методів обробітку грунту, систем зрошення, внесення добрив, застосування захисних засобів від шкідників та хвороб, а також оптимальних строків сівби та збирання врожаю. Optymizatsiia tekhnolohichnykh elementiv vyroshchuvannia kukurudzy, zokrema vybir hibrydiv, shcho naikrashche adaptovani do konkretnykh umov hruntu ta klimatu rehionu. Analiz vkliuchaie vyvchennia vplyvu riznykh metodiv obrobitku hruntu, system zroshennia, vnesennia dobryv, zastosuvannia zakhysnykh zasobiv vid shkidnykiv ta khvorob, a takozh optymalnykh strokiv sivby ta zbyrannia vrozhaiu.
Porivnialna produktyvnist riznykh hibrydiv kukurudzy v umovakh fermerskoho hospodarstva «Alfa» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза; kukurudza; гібрид; hibryd; групи стиглості; hrupy styhlosti; технологія; tekhnolohiia; урожайність; urozhainist