Проблемні аспекти обліку і контролю виробничих запасів та напрями їх удосконалення в сільськогосподарському кооперативі - Лях, Сергій Сергійович; Liakh, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Вивчено і узагальнено теоретичні та науково-методичні основи обліку і контролю виробничих запасів. Надані практичні рекомендації щодо напрямів удосконалення обліку виробничих запасів в сільськогосподарському кооперативі В результаті використання знань про недоліки та ефективні методи управління в дипломній роботі були показані варіанти удосконаленого контролю виробничих запасів. Все це сприятиме покращенню обліку та контролю виробничих запасів та сприятиме ефективному функціонуванню підприємства в цілому. Vyvcheno i uzahalneno teoretychni ta naukovo-metodychni osnovy obliku i kontroliu vyrobnychykh zapasiv. Nadani praktychni rekomendatsii shchodo napriamiv udoskonalennia obliku vyrobnychykh zapasiv v silskohospodarskomu kooperatyvi V rezultati vykorystannia znan pro nedoliky ta efektyvni metody upravlinnia v dyplomnii roboti buly pokazani varianty udoskonalenoho kontroliu vyrobnychykh zapasiv. Vse tse spryiatyme pokrashchenniu obliku ta kontroliu vyrobnychykh zapasiv ta spryiatyme efektyvnomu funktsionuvanniu pidpryiemstva v tsilomu.
Problemni aspekty obliku i kontroliu vyrobnychykh zapasiv ta napriamy yikh udoskonalennia v silskohospodarskomu kooperatyvi
Keywords: виробничі запаси; production inventories; облік; accounting; контроль; control; сільськогосподарський кооператив; agricultural cooperative; оцінка; evaluation; матеріально-технічні ресурси; labor and technical resources