Управління маркетинговими ризиками на ринку сільськогосподарської продукції - Діхтяр, Іван В`ячеславович; Dikhtiar, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес управління маркетинговими ризиками в сільськогосподарському виробництві. Предметом дослідження є методи, підходи та інструменти управління маркетинговими ризиками в умовах функціонування фермерського господарства «РЕЗОН-С». Метою кваліфікаційної роботи є розробка теоретичних і практичних підходів до управління маркетинговими ризиками на ринку сільськогосподарської продукції, зокрема на прикладі ФГ «РЕЗОН-С», з урахуванням сучасних викликів ринкового середовища та потреб господарства. Obiektom doslidzhennia ye protses upravlinnia marketynhovymy ryzykamy v silskohospodarskomu vyrobnytstvi. Predmetom doslidzhennia ye metody, pidkhody ta instrumenty upravlinnia marketynhovymy ryzykamy v umovakh funktsionuvannia fermerskoho hospodarstva «REZON-S». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka teoretychnykh i praktychnykh pidkhodiv do upravlinnia marketynhovymy ryzykamy na rynku silskohospodarskoi produktsii, zokrema na prykladi FH «REZON-S», z urakhuvanniam suchasnykh vyklykiv rynkovoho seredovyshcha ta potreb hospodarstva.
Upravlinnia marketynhovymy ryzykamy na rynku silskohospodarskoi produktsii
Keywords: маркетингові ризики; marketing risks; оцінка ризиків; risk assessment; зниження ризиків; risk mitigation; srm стратегія виявлення ризиків; srm risk detection strategy; автоматизація прогнозування цін; price forecasting automation; коефіцієнти корегування цін; price adjustment coefficients