Удосконалення системи транспортного забезпечення територіальних громад в умовах глобальних викликів - Йовжій, Іван Іванович; Yovzhii, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – суспільні відносини щодо публічного управління системою транспортного забезпечення територіальних громад. Предмет дослідження - удосконалення системи транспортного забезпечення територіальних громад в умовах глобальних викликів. Метою роботи - є теоретичне визначення сутності і підготовка практичних пропозицій щодо удосконалення системи транспортного забезпечення територіальних громад в умовах глобальних викликів. Obiekt doslidzhennia – suspilni vidnosyny shchodo publichnoho upravlinnia systemoiu transportnoho zabezpechennia terytorialnykh hromad. Predmet doslidzhennia - udoskonalennia systemy transportnoho zabezpechennia terytorialnykh hromad v umovakh hlobalnykh vyklykiv. Metoiu roboty - ye teoretychne vyznachennia sutnosti i pidhotovka praktychnykh propozytsii shchodo udoskonalennia systemy transportnoho zabezpechennia terytorialnykh hromad v umovakh hlobalnykh vyklykiv.
Udoskonalennia systemy transportnoho zabezpechennia terytorialnykh hromad v umovakh hlobalnykh vyklykiv
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; комунальні підприємства; public utilities; управління системою транспортного забезпечення; transport system management; територіальні громади; territorial communities; сталий розвиток; sustainable development; компоненти моделі; model components; компетентність персоналу; communication competence of personnel; компоненти моделі; model components