Управління персоналом в системі виробничо-логістичної діяльності підприємства - Литвиненко, Ольга Миколаївна; Lytvynenko, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено теоретичні і практичні аспекти менеджменту персоналу в системі аграрного підприємництва. У роботі проведено характеристику кадрового потенціалу аграрних підприємств, обґрунтовано шляхи удосконалення процесу управління персоналом в ФГ „МЮД”. Doslidzheno teoretychni i praktychni aspekty menedzhmentu personalu v systemi ahrarnoho pidpryiemnytstva. U roboti provedeno kharakterystyku kadrovoho potentsialu ahrarnykh pidpryiemstv, obgruntovano shliakhy udoskonalennia protsesu upravlinnia personalom v FH „MIuD”.
Upravlinnia personalom v systemi vyrobnycho-lohistychnoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: менеджмент; management; потенціал; potential; персонал; personnel; мотивація; motivation; виробництво; production; логістика; logistics; удосконалення; improvements; процес; process