Геометричні основи проектування поличних робочих органів - Тищенко, Сергій Сергійович; Tyshchenko, Sergiy; Карась, Володимир Васильович; Karas, Volodimir (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Розглянуто геометричні методи проектування поверхонь поличних робочих органів. Наведено геометричні основи проектування як розгортних, так і нерозгортних поверхонь. Монографія включає велику кількість різноманітних за складністю методів проектування робочих поверхонь поличних плугів різних типів та призначення. Згадуються методи класичні, що ввійшли до підручників, а також маловідомі методи. The geometrical methods of designing surfaces of the polygonal working bodies are considered. The geometric bases of designing both expanded and non-expanded surfaces are given. The monograph includes a large number of different methods of designing working surfaces of different types of plow plots and their destination. Mentioned classic methods included in the textbooks, as well as little-known methods.
Geometrical bases of designing of polygonal working bodies
Keywords: плуг; plow; проектування корпусів плугів; designing of plow shells; поличний плуг; polygonal plow; геометричні основи проектування; geometric design bases; поверхні поличних робочих органів; surface of polygonal working bodies