Технологія виробництва молока в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області - Димитренко, Д. С.; Dymytrenko, D. S. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи було проаналізувати технологію виробництва молока, рівень годівлі, умови утримання, доїння, рівень відтворної здатності репродуктивного поголів’я корів в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka, riven hodivli, umovy utrymannia, doinnia, riven vidtvornoi zdatnosti reproduktyvnoho poholivia koriv v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: технологія утримання та годівлі корів; tekhnolohiia utrymannia ta hodivli koriv; технологія виробництва молока; tekhnolohiia vyrobnytstva moloka; відтворна здатність репродуктивного поголів’я корів; vidtvorna zdatnist reproduktyvnoho poholivia koriv