Пододерматити в корів : причини, особливості клінічного прояву та лікування - Спіцина, Тетяна Леонідівна; Spitsyna, Tetiana; Spitsina, T.; Spitsina, T. L.; Spitsyna, T. L.; Spitsyna, T.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; et al. (My University, 2020)
Пододерматити в корів – це запалення основи шкіри ратиць. Ефективність лікування хворих на пододерматити корів забезпечується застосуванням засобів патогенетичної, етіотропної та симптоматичної терапії. Pododermatitis of cows is an inflammation of the base of the skin of the hooves. The effectiveness of treatment of patients with subdermatitis of cows is ensured by the use of pathogenetic, etiotropic and symptomatic therapy.
Pododermatitis : causes, clinical manifestation peculiarities and treatment
Спіцина Тетяна Леонідівна https://orcid.org/0000-0002-8047-7305 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656
Keywords: лікування; treatment; пододерматити; pododermatitis; хвороби ратиць; diseases of the hooves; корови; cows