Розвиток лізингових відносин аграрних підприємств - Корсун, Альона Сергіївна; Korsun, Alona Serhiivna (Дніпропетровський ДАЕУ, 2017)
Метою дисертаційної роботи є обґрунтування теоретичних та методичних основ, а також розробка практичних рекомендацій щодо розвитку лізингових відносин аграрних підприємств. Metoiu dysertatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh ta metodychnykh osnov, a takozh rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo rozvytku lizynhovykh vidnosyn ahrarnykh pidpryiemstv.
Rozvytok lizynhovykh vidnosyn ahrarnykh pidpryiemstv
Keywords: фінансовий лізинг; finansovyi lizynh; лізингові відносини аграрних підприємств; lizynhovi vidnosyny ahrarnykh pidpryiemstv; лізингові операції; lizynhovi operatsii; покращення інвестиційної привабливості; pokrashchennia investytsiinoi pryvablyvosti; покращення інвестиційного клімату; pokrashchennia investytsiinoho klimatu