Причини, клінічні ознаки та патогенез диплостомозу риб - Коновалова, Г. В.; Konovalova, H.; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
У статті представлена інформація щодо клінічних ознак диплостомозу риб при гострих та хронічних формах хвороби, патогенезу, причин виникнення захворювання та основних методів профілактики. The article presents information on clinical signs of fish diplostomosis in acute and chronic forms of the disease, pathogenesis, causes of the disease and basic methods of prevention.
Causes, clinical signs and pathogenesis of fish diplostomosis
Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
Keywords: профілактика; prevention; диплостомоз; diplostomosis; метацеркарії; metacercaria; риба; fish; клінічні ознаки; clinical signs