Удосконалення процесу сівби з розробкою конструкції комбінованого сошника лапового типу - Яровий, Іван Віталійович; Yarovyi, Ivan Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Обробіток цукрового буряка грає велику роль в інтенсифікації рослинництва. Завдяки глибокій і ретельній обробці ґрунту, внесення великих норм добрив, ефективній боротьбі з бур'янами та шкідниками вона сприяє підвищенню врожайності наступних культур у сівозміні. Obrobitok tsukrovoho buriaka hraie velyku rol v intensyfikatsii roslynnytstva. Zavdiaky hlybokii i retelnii obrobtsi gruntu, vnesennia velykykh norm dobryv, efektyvnii borotbi z burianamy ta shkidnykamy vona spryiaie pidvyshchenniu vrozhainosti nastupnykh kultur u sivozmini.
Udoskonalennia protsesu sivby z rozrobkoiu konstruktsii kombinovanoho soshnyka lapovoho typu
Keywords: сівба; sivba; сівалка; sivalka; цукровий буряк; tsukrovyi buriak; ПСП АФ «Колос»; PSP AF «Kolos»; агрегат; ahrehat