Обґрунтування технології виробництва олії сафлорової - Семенюченко, Тетяна Вадимівна; Semeniuchenko, Tetiana Vadymivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження – технологія виробництва олії із насіння сафлору української селекції. Метою роботи є визначення впливу температури пресування на вихід та якість олії сафлорової. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva olii iz nasinnia safloru ukrainskoi selektsii. Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperatury presuvannia na vykhid ta yakist olii saflorovoi.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii saflorovoi
Keywords: насіння сафлору; nasinnia safloru; олія; oliia; температура; temperatura; кислотне число; kyslotne chyslo; жирні кислоти; zhyrni kysloty