Підвищення експлуатаційної надійності насосних агрегатів для видалення та транспортування тваринницьких стоків - Горач, Павло Антонович; Horach, Pavlo Antonovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розроблено методику та план експериментальних досліджень, наведено характеристику експериментальної установки. Проведено дослідження мікротвердості, структури зразків після зміцнення магнітно-імпульсним зміцненням. Наведено результати зносних випробувань. Rozrobleno metodyku ta plan eksperymentalnykh doslidzhen, navedeno kharakterystyku eksperymentalnoi ustanovky. Provedeno doslidzhennia mikrotverdosti, struktury zrazkiv pislia zmitsnennia mahnitno-impulsnym zmitsnenniam. Navedeno rezultaty znosnykh vyprobuvan.
Pidvyshchennia ekspluatatsiinoi nadiinosti nasosnykh ahrehativ dlia vydalennia ta transportuvannia tvarynnytskykh stokiv
Keywords: тваринництво; tvarynnytstvo; тваринницькі стоки; tvarynnytski stoky; насосний агрегат; nasosnyi ahrehat; робоче колесо; roboche koleso; технологічний процес; tekhnolohichnyi protses