Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Дніпропетровського району Дніпропетровської області - Любченко, Владислав Іванович; Liubchenko, Vladyslav Ivanovych (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Проблема забезпечення населення України м'ясною продукцією в останні роки стоїть дуже гостро. Тому основним завданням агропромислового комплексу країни є виробництво конкурентоспроможних продуктів тваринництва, в тому числі свинини. Успішному вирішенню цього завдання сприяє організація повноцінної годівлі всіх статевовікових груп свиней з урахуванням їх віку, фізіологічного стану і напрямку продуктивності за рахунок підвищення біологічної повноцінності годівлі. Problema zabezpechennia naselennia Ukrainy miasnoiu produktsiieiu v ostanni roky stoit duzhe hostro. Tomu osnovnym zavdanniam ahropromyslovoho kompleksu krainy ye vyrobnytstvo konkurentospromozhnykh produktiv tvarynnytstva, v tomu chysli svynyny. Uspishnomu vyrishenniu tsoho zavdannia spryiaie orhanizatsiia povnotsinnoi hodivli vsikh statevovikovykh hrup svynei z urakhuvanniam yikh viku, fiziolohichnoho stanu i napriamku produktyvnosti za rakhunok pidvyshchennia biolohichnoi povnotsinnosti hodivli.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пробіотичні препарати; probiotychni preparaty; технології виробництва свинини; tekhnolohii vyrobnytstva svynyny; підвищення ефективності комбікормів; pidvyshchennia efektyvnosti kombikormiv; біологічно активні речовини; biolohichno aktyvni rechovyny