Технологічні особливості вирощування поросят різних генотипів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Біляївський свинокомплекс» Вільнянського району Запорізької області - Іванюк, Руслан Олександрович; Ivaniuk, Ruslan Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою досліджень роботи було вивчення технологічних особливостей вирощування поросят різних генотипів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Біляївський свинокомплекс» Вільнянського району Запорізької області. Metoiu doslidzhen roboty bulo vyvchennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia porosiat riznykh henotypiv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Biliaivskyi svynokompleks» Vilnianskoho raionu Zaporizkoi oblasti.
Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia porosiat riznykh henotypiv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Biliaivskyi svynokompleks» Vilnianskoho raionu Zaporizkoi oblasti
Keywords: інтенсивність росту і розвитку; intensyvnist rostu i rozvytku; технологічні особливості; tekhnolohichni osoblyvosti; вирощування поросят різних генотипів; vyroshchuvannia porosiat riznykh henotypiv; поросята; porosiata; утримання та годівля поросят; utrymannia ta hodivlia porosiat