Принципи дослідження валютного ринку України - Халатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, S.; Бровко, Є. І.; Brovko, Y. E..; Іванова, О. І.; Ivanova, O. (Naukaistudia, 2019)
Матеріали науково-практичної конференції присвячено принципам дослідження валютного ринку. Визначено що таке валютний ринок, Проаналізовано особливості функціонування валютного ринку в Україні. Визначено критерії для стабілізації валютного ринку України. The materials of the scientific-practical conference are devoted to the principles of foreign exchange market research. The foreign exchange market is determined, peculiarities of functioning of the foreign exchange market in Ukraine are analyzed. The criteria for stabilization of the Ukrainian currency market have been determined.
Principles of research of the Ukrainian currency market
Keywords: фінансовий стан підприємства; financial status; прибутковість; profitability; ліквідність; liquidity; майновий стан; property condition; фінансова стійкість; financial stability; ділова активність; business activity