Удосконалення технологічного процесу подрібнення рослинних решток грубостеблових культур та розробкою конструкції катка-подрібнювача - Моссєєнко, Анатолій Вадимович; Mossieienko, Anatolii (ДДАЕУ, 2023)
В дипломному проекті запропонована нова конструкція катка-подрібнювача, адаптована до роботи по агрофону стерні грубостеблових культур. Обраний технічний прототип і запропонований біологічний аналог конструкції. Аналітично проаналізований технологічний процес, що виконує модернізована конструкція Прогнозований економічний ефект від впровадження конструкції у виробництво становить 9198 грн в розрахунку на навантаження 200 га. V dyplomnomu proekti zaproponovana nova konstruktsiia katka-podribniuvacha, adaptovana do roboty po ahrofonu sterni hrubosteblovykh kultur. Obranyi tekhnichnyi prototyp i zaproponovanyi biolohichnyi analoh konstruktsii. Analitychno proanalizovanyi tekhnolohichnyi protses, shcho vykonuie modernizovana konstruktsiia Prohnozovanyi ekonomichnyi efekt vid vprovadzhennia konstruktsii u vyrobnytstvo stanovyt 9198 hrn v rozrakhunku na navantazhennia 200 ha.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu podribnennia roslynnykh reshtok hrubosteblovykh kultur ta rozrobkoiu konstruktsii katka-podribniuvacha
Keywords: каток-подрібнювач; katok-podribniuvach; коренева система; koreneva systema; подрібнення рослинних решток; podribnennia roslynnykh reshtok; органічне землеробство; orhanichne zemlerobstvo; біологічний аналог ножа; biolohichnyi analoh nozha