Теоретичні аспекти контролю й аудиту процесу реалізації готової продукції в аграрному підприємстві - Кравченко, Микола Володимирович; Kravchenko, Mykola; Даценко, Анастасія Євгенівна; Datchenko, Anastasiia; Золотаренко, Юлія Вадимівна; Zolotarenko, Yuliia (Мукачівський державний університет, 2018)
У статті розглянуто методичні прийоми перевірки, кількість яких встановлюється для конкретного виробництва з урахуванням специфіки його господарської діяльності, та теоретичні аспекти аудиту процесу реалізації готової продукції, що передбачають вжиття низки заходів, які сприятимуть можливості встановлення потреби правильної реалізації коштів, які було вкладено в процес постачання та перетворено на готову продукцію в процесі виробництва. The article deals with the methodical methods of verification, the number of which is set for a particular production, taking into account the specifics of its economic activity, and the theoretical aspects of audit of the process of implementation of finished products, which provide for a number of measures that will facilitate the establishment of the need for the correct implementation of funds that were invested in the process of supply and converted to finished products in the production process.
The theoretical aspects of control and audit of the process of realization of ready products in agricultural enterprises
Keywords: аудит; audit; контроль; control; аграрне підприємство; agrarian enterprise; продукція; production; управління; management; реалізація; implementation