Проект зрошувальної мережі в селянському (фермерському) господарстві «Прогрес» Павлоградського району Дніпропетровської області - Лісуненко, Олена Андріївна; Lisunenko, Olena (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Основна мета роботи створення проекту системи зрошення польової сівозміни у селянському фермерському господарстві «Прогрес» Павлоградського району Дніпропетровської області. Osnovna meta roboty stvorennia proektu systemy zroshennia polovoi sivozminy u selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Prohres» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Proekt zroshuvalnoi merezhi v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Prohres» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: система зрошення; systema zroshennia; зрошення дощувальними машинами; zroshennia doshchuvalnymy mashynamy; закрита зрошувальна мережа; zakryta zroshuvalna merezha; фермерське господарство; fermerske hospodarstvo; польова сівозміна; polova sivozmina