Удосконалення стратегії та механізмів забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства - Алєксєєва, Дарина Олександрівна; Alieksieieva, Daryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є детальний аналіз управління фінансово-економічною безпекою на підприємстві, а також розробка стратегій та механізмів її функціонування та подальшого удосконалення. Metoiu roboty ye detalnyi analiz upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu na pidpryiemstvi, a takozh rozrobka stratehii ta mekhanizmiv yii funktsionuvannia ta podalshoho udoskonalennia.
Udoskonalennia stratehii ta mekhanizmiv zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: стратегія; stratehiia; стратегічне управління; stratehichne upravlinnia; механізми забезпечення; mekhanizmy zabezpechennia; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka