Практикум з хімії - Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvintseva, Olga («ФОП Середняк Т.К.», 2017)
Навчальний посібник містить у собі загальні теоретичні положення до вісімнадцяти глав курсу загальної та неорганічної хімії і тринадцяти глав з органічної хімії, типові приклади вирішення завдань та практичні завдання для контролю знань. Відповідає типовій програмі з дисципліни “Хімія”, приз-начений для початкового система-тичного вивчення курсу цієї дис-ципліни та може бути корисним для слухачів підготовчих відділень вищих навчальних закладів аграр-ного профілю III–IV рівнів акредитації. The manual includes general theoreti-cal provisions for the eighteen chap-ters of the course of general and inor-ganic chemistry and trinary chapters of chapters on organic chemistry, typ-ical examples of problem solving and practical tasks for the control of knowledge. It corresponds to the standard program for the discipline "Chemistry", it is intended for the initial systematic study of the course of this discipline and can be useful for listeners of preparatory depart-ments of higher educational institu-tions of agrarian profile of III-IV lev-els of accreditation.
Workshop on Chemistry
Keywords: Загальна хімія; general сhemistry; неорганічна хімія; іnorganic сhemіstry; органічна хімія; оrganic сhemistry; практичні завдання