Обґрунтування параметрів та режимів роботи коренезбиральної машини - Матус, Руслан Романович; Matus, Ruslan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи полягає в дослідженні різних типів викопувальних робочих органів коренезбиральних машин, аналізі науково-теоретичних передумов вдосконалення механізованих способів і технічних засобів для збирання коренеплодів кормового буряка, що забезпечують зниження витрат ручної праці, енергоємності і підвищення якості виконання робіт.Meta roboty poliahaie v doslidzhenni riznykh typiv vykopuvalnykh robochykh orhaniv korenezbyralnykh mashyn, analizi naukovo-teoretychnykh peredumov vdoskonalennia mekhanizovanykh sposobiv i tekhnichnykh zasobiv dlia zbyrannia koreneplodiv kormovoho buriaka, shcho zabezpechuiut znyzhennia vytrat ruchnoi pratsi, enerhoiemnosti i pidvyshchennia yakosti vykonannia robit.
Obgruntuvannia parametriv ta rezhymiv roboty korenezbyralnoi mashyny
Keywords: кормовий буряк; kormovyi buriak; коренеплод; koreneplod; ефективність; efektyvnist; коренезбиральна машина; korenezbyralna mashyna; технологічний процес; tekhnolohichnyi protses