Удосконалення механізму реалізації державної політики у сфері освіти - Бондарчук, Наталія Володимирівна; Bondarchuk, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуто удосконалення механізму реалізації державної політики у сфері освіти. Rozghlianuto udoskonalennia mekhanizmu realizatsii derzhavnoi polityky u sferi osvity.
Improvement of the mechanism of implementation of state policy in the field of education
Keywords: державна політика; state policy; державне управління; state administration; сфера освіти; the field of education