Features assessment of investment attractiveness of agricultural enterprises - Yurchenko, S.; Юрченко, Сергій Васильович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2018)
The article, based on existing methodologies to assess the country's investment climate, methodical approaches to assessing the investment climate industry "Agriculture", four classes of companies in terms of investment potential and three classes according to the level of investment risk. У статті висвітлено існуючі методології оцінки інвестиційного клімату країни, методичні підходи до оцінки інвестиційного клімату сільськогосподарської галузі, з урахуванням чотирьох груп показників з точки зору інвестиційного потенціалу та трьох груп показників відповідно до рівня інвестиційного ризику.
Особливості оцінки інвестиційної привабливості сільськогосподарських підприємств
Keywords: investment climate; інвестиційний клімат; investment attraction; залучення інвестицій; investment potential; інвестиційний потенціал; investment risk and economic potential; інвестиційний ризик та економічний потенціал