Реципієнтні фермерські господарства як модель трансферу біотехнологічних інновацій для прискореної репродукції ВРХ методом пересадки деконсервованих ембріонів - Сідашова, С.; Sidashova, S.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Korejba, L.; Стадницька, О.; Stadnytska, O. (ННСГБ НААН, 2022)
Використання трансферу деконсервованих ембріонів ВРХ реципієнтам дозволить не тільки прискорено збільшити поголів'я племінної худоби у постраждалих від війни підприємствах України, але й надасть можливість вивести професійно орієнтовані програми підготовки зооветспеціалістів на європейський освітній простір. Vykorystannia transferu dekonservovanykh embrioniv VRKh retsypiientam dozvolyt ne tilky pryskoreno zbilshyty poholivia pleminnoi khudoby u postrazhdalykh vid viiny pidpryiemstvakh Ukrainy, ale y nadast mozhlyvist vyvesty profesiino oriientovani prohramy pidhotovky zoovetspetsialistiv na yevropeiskyi osvitnii prostir.
Retsypiientni fermerski hospodarstva yak model transferu biotekhnolohichnykh innovatsii dlia pryskorenoi reproduktsii VRKh metodom peresadky dekonservovanykh embrioniv
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: репродукція ВРХ; reproduktsiia VRKh; ВРХ; VRKh; ембріони; embriony; біотехнологічні інновації; biotekhnolohichni innovatsii