Удосконалення механізації органічного землеробства з розробкою машини для подрібнення рослинних залишків - Єрмоленко, Марія Євгеніївна; Yermolenko, Mariia Yevheniivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою даної роботи є удосконалення механізації органічного землеробства з розробкою машини для подрібнення рослинних залишків. Metoiu danoi roboty ye udoskonalennia mekhanizatsii orhanichnoho zemlerobstva z rozrobkoiu mashyny dlia podribnennia roslynnykh zalyshkiv.
Udoskonalennia mekhanizatsii orhanichnoho zemlerobstva z rozrobkoiu mashyny dlia podribnennia roslynnykh zalyshkiv
Keywords: органічне землеробство; orhanichne zemlerobstvo; рослинні рештки; roslynni reshtky; мульчування; mulchuvannia; подрібнювач; podribniuvach; гній; hnii