Ріст і розвиток рослин соняшнику під впливом мілкого обробітку ґрунту та удобрення в північному Степу - Остапчук, Я. В.; Ostapchuk, Ya. (My University, 2021)
Вирощування соняшнику один із найбільш прибуткових напрямків сільськогосподарського виробництва, який вимагає подальшого вдосконалення способів та систем обробітку ґрунту при його виробництві у зв’язку з тенденцією до енергозбереження, мінімалізації та залишенням післяжнивних рослинних решток на поверхні поля. Vyroshchuvannia soniashnyku odyn iz naibilsh prybutkovykh napriamkiv silskohospodarskoho vyrobnytstva, yakyi vymahaie podalshoho vdoskonalennia sposobiv ta system obrobitku gruntu pry yoho vyrobnytstvi u zviazku z tendentsiieiu do enerhozberezhennia, minimalizatsii ta zalyshenniam pisliazhnyvnykh roslynnykh reshtok na poverkhni polia.
Rist i rozvytok roslyn soniashnyku pid vplyvom milkoho obrobitku gruntu ta udobrennia v pivnichnomu Stepu
Keywords: сільськогосподарське виробництво; silskohospodarske vyrobnytstvo; соняшник; soniashnyk; технології вирощування соняшнику; tekhnolohii vyroshchuvannia soniashnyku; системи обробітку ґрунту; systemy obrobitku gruntu; комплексні мінеральні добрива; kompleksni mineralni dobryva