Удосконалення управління збутом готової продукції промислового підприємства - Чукавов, Олександр Васильович; Chukavov, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес є управління збутом готової продукції підприємства ТОВ «Енергоустановка». Предметом дослідження є сукупність організаційно-економічних відносин, методів, інструментів і механізмів управління збутовою діяльністю підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень та розроблення практичних рекомендацій щодо напрямів удосконалення управління збутом готової продукції підприємства ТОВ «Енергоустановка». Obiektom doslidzhennia ye protses ye upravlinnia zbutom hotovoi produktsii pidpryiemstva TOV «Enerhoustanovka». Predmetom doslidzhennia ye sukupnist orhanizatsiino-ekonomichnykh vidnosyn, metodiv, instrumentiv i mekhanizmiv upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen ta rozroblennia praktychnykh rekomendatsii shchodo napriamiv udoskonalennia upravlinnia zbutom hotovoi produktsii pidpryiemstva TOV «Enerhoustanovka».
Udoskonalennia upravlinnia zbutom hotovoi produktsii promyslovoho pidpryiemstva
Keywords: збут; loan; збутова діяльність; loan activity; збутова політика; labor policy; оточення підприємства; enterprise department; якість продукції; quality of production; канали розподілу; sales channels; маркетингова діяльність; marketing