Фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства - Фелонюк, В.; Feloniuk, V.; Цимбал, А.; Tsymbal, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дослідження рівня конкурентоспроможності в певному часовому періоді в певній ринковій «ніші» передбачає вивчення основних факторів, які здійснюють прямий і опосередкований вплив на нього. Конкурентоспроможність являє собою не лише результативність, але й темпи адаптацію підприємства до динамічних процесів в макро- і мікросередовищі. Doslidzhennia rivnia konkurentospromozhnosti v pevnomu chasovomu periodi v pevnii rynkovii «nishi» peredbachaie vyvchennia osnovnykh faktoriv, yaki zdiisniuiut priamyi i oposeredkovanyi vplyv na noho. Konkurentospromozhnist yavliaie soboiu ne lyshe rezultatyvnist, ale y tempy adaptatsiiu pidpryiemstva do dynamichnykh protsesiv v makro- i mikroseredovyshchi.
Faktory vplyvu na konkurentospromozhnist pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; конкурентоспроможність; konkurentospromozhnist; фактори впливу; faktory vplyvu