Вуглепластики на основі поліакрилат сульфонового блок-кополімеру БСП-7 - Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvinteva, Olha; Петрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna (My University, 2022)
З метою створення нових полімерних композитів з покращеними експлуатаційними характеристиками поліарилатсульфоновий блоккополімер марки БСП-7 був армований гідрат-целюлозним ВВ Урал-24Н у кількості 10-20 мас. %. In order to create new polymer composites with improved performance polyarylatesulfone block copolymer brand BSP-7 was reinforced with hydrate-cellulose explosives Ural-24H in the amount of 10-20 wt. %.
Carbon plastics based on polyacrylate sulfone block copolymer BSP-7
Петрушина Г. О. http://orcid.org/0000-0001-5508-5193 ; Чигвінцева О. П. https://orcid.org/0000-0002-9091-7482
Keywords: вуглепластики; carbon plastics; поліакрилат; polyacrylate; сульфоновий блок-кополімер; sulfone block copolymer; БСП-7; BSP-7