Застосування сульфатної касторової олії для боротьби з личинками нематод - паразитами хребетних тварин і людини - Бойко, Олександра Олександрівна; Boiko, Oleksandra; Бригадиренко, Віктор Васильович; Bryhadyrenko, Viktor (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2020)
Застосування сульфатної касторової олії як засобу для боротьби з личинками нематод - паразитами хребетних тварин і людини. Zastosuvannia sulfatnoi kastorovoi olii yak zasobu dlia borotby z lychynkamy nematod - parazytamy khrebetnykh tvaryn i liudyny.
Zastosuvannia sulfatnoi kastorovoi olii dlia borotby z lychynkamy nematod - parazytamy khrebetnykh tvaryn i liudyny
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патент до ветеринарії, біології та медицини; patent do veterynarii, biolohii ta medytsyny; паразити хребетних тварин і людини; parazyty khrebetnykh tvaryn i liudyny; нематоди хребетних тварин і людини; nematody khrebetnykh tvaryn i liudyny; ветеринарні та медичні препарати; veterynarni ta medychni preparaty; препарати антигельмінтної дії; preparaty antyhelmintnoi dii; личинки нематод; lychynky nematod; сульфатна касторова олія; sulfatna kastorova oliia