Удосконалення механізму забезпечення економічної безпеки стратегічного розвитку підприємства - Левицький, Іван Вікторович; Levytskyi, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є механізм забезпечення економічної безпеки стратегічного розвитку підприємства. Предмет дослідження - теоретичні та практичні підходи до удосконалення механізму забезпечення економічної безпеки стратегічного розвитку підприємства. The object of the study is the mechanism of ensuring the economic security of the strategic development of the enterprise. The subject of the research is theoretical and practical approaches to the improvement of the mechanism of ensuring the economic security of the strategic development of the enterprise.
Improving the mechanism for ensuring the economic security of the strategic development of the enterprise
Keywords: механізм; mechanism; підприємство; enterprise; ризики; risks; стратегія управління; management strategy; економічна безпека; economic security; стратегічний розвиток; strategic development