Удосконалення механізації міжрядного обробітку з модернізацією культиватора КРН-5,6 - Сухий, Ярослав Миколайович; Sukhyi, Yaroslav Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Сільськогосподарські підприємства, незалежно від форми власності, потребують удосконалення роботи інженерно-технічної служби шляхом впровадження науково обґрунтованих технологій захисту ґрунтів та енергозбереження. Перш за все, необхідно організувати та налагодити належну технічну експлуатацію сільськогосподарсь кої техніки, щоб забезпечити повне виконання агротехнічних вимог. Silskohospodarski pidpryiemstva, nezalezhno vid formy vlasnosti, potrebuiut udoskonalennia roboty inzhenerno-tekhnichnoi sluzhby shliakhom vprovadzhennia naukovo obgruntovanykh tekhnolohii zakhystu gruntiv ta enerhozberezhennia. Persh za vse, neobkhidno orhanizuvaty ta nalahodyty nalezhnu tekhnichnu ekspluatatsiiu silskohospodarskoi tekhniky, shchob zabezpechyty povne vykonannia ahrotekhnichnykh vymoh.
Udoskonalennia mekhanizatsii mizhriadnoho obrobitku z modernizatsiieiu kultyvatora KRN-5,6
Keywords: міжрядний обробіток; mizhriadnyi obrobitok; робочий орган; robochyi orhan; просапні культури; prosapni kultury; захисна зона