Система раннього попередження ризиків як інструмент фінансово-економічної безпеки підприємства в умовах воєнної нестабільності - Бардадим, Марія Василівна; Baradym, Mariia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У тезах досліджено роль системи раннього попередження ризиків як ключового інструменту забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства в умовах воєнної нестабільності. Розкрито етапи побудови системи, методи ідентифікації та оцінки ризиків, а також сучасні цифрові підходи до їх моніторингу й реагування. Показано, що ефективне функціонування такої системи сприяє збереженню стабільності бізнесу та формуванню довгострокових конкурентних переваг. The thesis explores the role of early warning systems in strengthening the financial and economic security of enterprises under wartime instability. It outlines the main stages of system development, methods of risk identification and assessment, and the use of modern digital tools for monitoring and response. Effective implementation of such a system enhances business resilience and provides long-term competitive advantages.
The system of early risk escalation as a tool for the financial and economic security of an enterprise in conditions of military instability
Keywords: ризики; Risks; фінансово-економічна безпека; financial and economic security