Оптимізація напрямів організації менеджменту підприємства - Синєпостол, Карина Віталіївна; Syniepostol, Karyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є дослідження теоретичних аспектів організації менеджменту підприємства та розробка практичних рекомендацій щодо оптимізація його напрямів. Для досягнення вказаної мети, визначені наступні завдання: - визначити сутність та складові менеджменту підприємства; - дослідити чинники формування системи менеджменту підприємства; - провести аналіз діяльності ТОВ фірма «Обрій»; - охарактеризувати процес організації менеджменту в умовах ТОВ фірма «Обрій»; - обґрунтувати доцільність впровадження креативного менеджменту в систему управління ТОВ фірма «Обрій»; - визначити стратегічні підходи до вдосконалення організації менеджменту підприємства. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є організація менеджменту підприємства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є процес оптимізації напрямів організації менеджменту підприємства. Методи дослідження: аналіз та синтез, порівняння, динаміка, групування, табличне та графічне подання інформації. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv orhanizatsii menedzhmentu pidpryiemstva ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo optymizatsiia yoho napriamiv. Dlia dosiahnennia vkazanoi mety, vyznacheni nastupni zavdannia: - vyznachyty sutnist ta skladovi menedzhmentu pidpryiemstva; - doslidyty chynnyky formuvannia systemy menedzhmentu pidpryiemstva; - provesty analiz diialnosti TOV firma «Obrii»; - okharakteryzuvaty protses orhanizatsii menedzhmentu v umovakh TOV firma «Obrii»; - obgruntuvaty dotsilnist vprovadzhennia kreatyvnoho menedzhmentu v systemu upravlinnia TOV firma «Obrii»; - vyznachyty stratehichni pidkhody do vdoskonalennia orhanizatsii menedzhmentu pidpryiemstva. Obiektom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye orhanizatsiia menedzhmentu pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye protses optymizatsii napriamiv orhanizatsii menedzhmentu pidpryiemstva. Metody doslidzhennia: analiz ta syntez, porivniannia, dynamika, hrupuvannia, tablychne ta hrafichne podannia informatsii.
Optymizatsiia napriamiv orhanizatsii menedzhmentu pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; менеджмент; menedzhment; оптимізація напрямів організації менеджменту; optymizatsiia napriamiv orhanizatsii menedzhmentu