Формування організаційно-економічного механізму ефективного виробництва продукції тваринництва - Гопайца, Олег Васильович; Hopaitsa, Oleh (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є стан виробництва продукції тваринництва в підприємстві. Предметом дослідження є сукупність організаційно-економічних відносин, які виникають при виробництві продукції тваринництва в підприємстві. Мета кваліфікаційної роботи. Обґрунтування теоретичних положень і розробка організаційно-економічного механізму ефективного виробництва продукції тваринництва в підприємстві. Obiektom doslidzhennia ye stan vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva v pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist orhanizatsiino-ekonomichnykh vidnosyn, yaki vynykaiut pry vyrobnytstvi produktsii tvarynnytstva v pidpryiemstvi. Meta kvalifikatsiinoi roboty. Obgruntuvannia teoretychnykh polozhen i rozrobka orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva v pidpryiemstvi.
Formuvannia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva
Keywords: економічна ефективність; economic efficiency; механізм; mechanism; підприємство; enterprise; оцінка; evaluation; продукція тваринництва; livestock production; виробництво; production