Training of specialists in language activity and professional communication - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Collective monograph is devoted to the training of specialists in language activity and professional communication Колективну монографію присвячено підготовці спеціалістів у сфері мовної діяльності та професійної комунікації.
Підготовка спеціалістів у сфері мовної діяльності та професійної комунікації
Keywords: language activity; мовна діяльність; professional communication; професійна комунікація; linguistic and professional training; лінгво-професійна підготовка; language learning and teaching; навчання іноземним мовам